Fototapet personalizatFototapet personalizat Fototapet personalizat

 

 

 

 

 

Adu un întreg perete gol la viață cu fototapetul personalizat. Serviciul nostru de imprimare tapet vă permite să alegeți propriile fotografii, imagini, desene sau modele pentru acasă, la birou și interioare de magazine cu vânzare cu amănuntul. Tot ceea ce va trebuie ca să faceti propria pictură murală pentru perete este o imagine digitală. Alege un perete, creaza propriul design de la zero și instalați-l ușor atunci când sosește comanda de tapet.

Holul companiei dvs. poate avea un murale dramatice din podea până în tavan care sa prezinte produsul dvs. Restaurantul dvs. poate avea pereți întregi de fotografii vechi sau de peisaje pentru a seta starea de spirit corecta. Magazinele de vânzare cu amănuntul pot avea tapet personalizat care întărește branding-ul.

Fototapet personalizat – creaza-ti propriul design si fi unic!

Nu suntem un site clasic de tapet – suntem aici pentru a vă oferi o experiență care transformă pereții interiori și exteriori în pereți cu trasaturi caracteristice și picturile murale din tapet într-o aplicație de design interior, care vă va oferi un produs unic și un nivel ridicat de satisfacție .

Posibilitățile sunt nelimitate asa ca da-ti frau liber imaginatiei!

Fototapetul nostru trebuie sa reflecte și sporeasca calitatea unica a casei dvs. Cele mai recente tehnologii de imprimare digitala permit imagini clare și culori vii ale tapetului personalizat.

Garanția noastră este de a ne asigura că realizarea propriului look cu fototapet personalizat vă va oferi o pace sufleteasca deoarece suntem cu voi la fiecare pas al acestui proces.

Redecorezi? Actualizezi? De ce să te multumesti cu modele tapet simple, produse in masa? Avem produsul perfect pentru tine. Puteți crea imagini de fundal unice si personalizate pentru a va prezenta compania, serviciile sau chiar personalitatea ta. Ideal pentru birouri, holuri si sali de asteptare, sau camere de zi, dormitoare, camere de joaca și mai multe. Orice spațiu pentru munca sau de locuit pot beneficia de soluțiile noastre de tapet personalizat.

Încărcați propria fotografie la rezoluție ridicata, selectați o imagine din galeriile noastre, sau lasati designerii noștri sa vina cu un aspect personalizat. Este atât de ușor.

Singura limita este imaginatia ta.

Meniu
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest