brosuri si cataloage

Brosuri si cataloage – Unul dintre instrumentele de marketing si branding pe care o afacere le poate crea este o broșură. Sunt eficiente, versatile și relativ ieftine ca si materiale promoționale colaterale. Sunt garantate pentru a face o impresie.

Noi cerem perfecțiune de la fiecare dintre produsele noastre imprimate, pentru fiecare comanda in parte. Satisfacție 100% înseamnă că imprimarea noastră a broșurii categoric vă va încânta, de fiecare dată. O broșură de calitate superioara se reflectă foarte bine pe dvs. si afacerea dvs.

Brosuri si cataloage – cresc vizibilitatea afacerii tale

Exprimati idei noi, cresteti recunoașterea produselor sau furnizati informații referitoare la service cu ajutorul unor broșuri izbitoare din punct de vedere vizual. Punerea de broșuri si cataloage pe mesele unor potentiali clienti sau contacte apreciate maximizează vizibilitatea și ajută afacerea sau organizația dumneavoastră să prospere în orice piață.

Fiecare broșură este disponibila într-un finisaj lucios sau mat pentru un aspect profesional frapant.

Pentru o notă personală, realizeaza o capodopera cu echipa de marketing și trimiteti-o catre noi. Alegeti un aspect al broșurii pentru un impuls rapid, aproape fără efort în vânzări.

Puteți achiziționa chiar si 25 broșuri pentru planurile de marketing mici, dar foarte bine direcționate.

Cataloagele reprezintă o modalitate rapidă și eficientă de a pune produsele în fața unui public vizat. Ca mediu de marketing extrem de eficient, cataloagele spun nu numai clienților dumneavoastră cine sunteți și ceea ce oferiti, dar, de asemenea, au capacitatea de a surprinde ofertele promoționale și de a face comandarea perfect de usoara pe fiecare pagină.

La fel ca toate celelalte materiale de marketing de direct mail, cataloagele trebuie să iasă in evidenta fata de competiție pentru a obține vânzări și în cele din urmă debarcheze vanzari observabile.

Noi imprimam cataloagele noastre pe stoc de hârtie de calitate superioara pentru a oferi unui catalog simt robust, care nu se va întinde cu ușurință sau rupe în mâinile clienților.

 

Meniu
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest