Carti de vizita personalizate carti-de-vizita-ceti

 

 

 

 

 

 

 

 

Carti de vizita – ajuta sa ca numele și informațiile de contact sa ajunga în fața oamenilor care au nevoie cel mai mult de ele. Cartile de vizita fac ușor sa dai detalii importante despre firma si rolul tau in cadrul unei organizații catre prieteni si clienți deopotrivă, asigurându-vă că pot contacta cu ușurință și urmăreasca cu tine viitoarele comenzi sau doar pentru sprijinul necesar.

Cartile de vizita oferă o modalitate ușoară și eficientă de a face schimb de informații de contact. Tradiția de cărți de vizită de „tranzacționare” la conferințe și evenimente de networking a ajutat la stabilirea unor relații mai concrete între profesioniști. Acestea, de asemenea, permit clienților să vă contacteze  rapidpe dvs. sau compania dvs. atunci când este necesar.

Carti de vizita – o impresie grozava incepe cu o carte de vizita si mai buna!

Cu o serie remarcabilă de imprimare, culoare și opțiuni de finisare, cartile de vizita va ajuta ca afacerea să iasă în evidență în mintea consumatorilor.

Grosimile noastre disponibile in stoc impreuna cu finisajele sunt o modalitate sigura de a impresiona colegii cu un ochi pentru calitate și clienții care păstrează cartile de vizita mult timp după cumpărare. Suntem la curent cu cele mai recente tendințe de afaceri și stiluri, astfel încât să puteți alinia look-ul cartii de vizita cu vremurile.

Nu contează ce fel de carte de vizita cautati, avem ceea ce ai nevoie! De ce sa folosim doar cărți de vizită de dimensiune standard atunci când aveți atât de multe alte opțiuni? Creați un oarecare interes cu cartile noastre de dimensiune subțire, sau da-te mare cu cartea noastra de vizita de 9×9 cm. O dimensiune nu se potrivește întotdeauna pentru toata lumea!

De multe ori, o impresie bună începe cu o carte de vizită grozava. Cu aceasta în minte, obiectivul nostru este de a ne asigura ca fiecare carte de vizita pe care o putem livra este ceva de care suntem mândri.

Suntem capabili de a imprima la calitate superioara cărți de vizită full-color la prețuri rentabile. Toate stocurile noastre de hârtie sunt premium și groase, astfel încât nu contează ceea ce comanzi, suntem siguri că veți fi mulțumit de produsul final. Suntem siguri că veți găsi hârtia potrivită pentru nevoile dvs. de promovare.

Ne place să oferim clienților noștri o gamă largă de opțiuni, de la selecții eco-friendly, cum ar fi hârtie reciclată la colturi rotunjite care vor adăuga o notă de finisare eleganta pentru produsul final. În plus, vom oferi, diferite optiuni de acoperire și de finisare inclusiv Gloss UV de acoperire, finisaj mat sau folio. Puteți personaliza forma sau dimensiunea cartii de vizita a dumneavoastră : alegeti dimensiunea standard de 9×5 cm sau selectați o altă dimensiune sau formă, pentru un aspect mai unic. Fie că aveți nevoie de doar 100 de carti de vizita sau necesitati o cantitate mai mare, cum ar fi 500 sau 10.000 de bucati, ne putem ocupa de toate nevoile de imprimare.

Livrarea tuturor produselor noastre la timp este importanta pentru noi, motiv pentru care va garantam timpul nostru de răspuns pentru comenzile noastre. Suntem bucuroși să fim în măsură să livram toate comenzile clienților noștri în doar câteva zile lucrătoare, la prețuri mici, pe care oricine si le poate permite .

 

Meniu
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest