etichete autoadezive miere

 

 

 

 

Etichete autoadezive – Atunci când vorbești despre utilizările pentru etichete adezive personalizate și autocolante, acestea se ridică literalmente la sute! Ele pot fi folosite pentru branding, promovare, publicitate, PR, sănătate și siguranță, arta, crearea de rețele, etichetare și multe altele. Opțiunile sunt infinite! De aceea, ne asigurăm că oferim orice dimensiune, orice forma, orice opera de arta si rezistenta la intemperii completă astfel încât acestea să poată fi adaptate la atât de multe utilizări diferite, atât în interior cât și în exterior.

Etichete autoadezive – posibilitatile de promovare ale afacerii dvs. sunt infinite!

Cu toate acestea, există câteva utilizări populare care ies în evidență fata de restul.

În primul rând, imprimarea de autocolante și etichete poate fi folosit ca o formă incredibilă de promovare a afacerilor. Mesajul ales este plasat pe o etichetă care poate fi apoi plasata oriunde doriți! Este extrem de mobil și foarte accesibil. În plus, dacă se lipesc în locul potrivit, puteți obține ceea ce vreti să spuneti în fața a mii de oameni în fiecare săptămână.

O altă utilizare grozava ca instrument de promovare este de a le folosi pentru a le da oamenilor dreptul la o ofertă specială. Aceasta este o tactică comună folosită de mulți dintre clienții noștri care sunt proprietarii de cluburi si baruri .

În loc să imparta vouchere, ei inmâneaza pur și simplu autocolante care pot fi ușor de văzut de către personal. Dimensiunea este de asemenea un factor important. Când le cerem oamenilor să se gândească la autocolante și etichete adezive imprimate, mulți oameni se gandesc în mod automat la stickere de dimensiunea unui nasture.

Cu toate acestea, în realitate, ele pot fi realizate la aproape orice dimensiune. Sigur, ele pot fi foarte mici, dar ele pot fi, de asemenea, suficient de mari pentru a se întinde pe un perete întreg. Nu există (aproape) nici o limită!

Așa că în timp ce autocolantele promotionale sunt un instrument de afaceri foarte puternic, există, de asemenea, unele utilizări tradiționale.

De exemplu, etichete adezive sunt perfecte pentru a marca produsele. Mai ales ca acestea pot fi îndepărtate fără a lăsa nici un reziduu de adeziv.

Sunt, de asemenea, perfecte in cluburi si scoli folosite ca si recompense. De exemplu, dacă cineva face ceva bun, ei primesc un autocolant! Opțiunile sunt infinite.

Chiar dacă n-am enumerat unele dintre cele mai comune utilizari, faptul că puteți crea autocolante personalizate și etichete potrivite pentru orice scop. Ele pot fi la orice dimensiune, orice formă și potrivite pentru orice suprafață – de la pereți, la vehicule, la ferestre și multe altele.

 

Meniu
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest